ΑΓΓΛΙΑ

O Eric Burdon μας μίλησε αποκλειστικά για τη μεγάλη του αγάπη τη Νιούκαστλ

O Eric Burdon μας μίλησε αποκλειστικά για τη μεγάλη του αγάπη τη Νιούκαστλ

Ο Eric Burdon μίλησε στο Oneman και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Και πιο συγκεκριμένα, στην ομάδα της πόλης που μεγάλωσε, την Newcastle United.

Ο Eric Burdon μίλησε στο Oneman, λίγο πριν την ιστορική τελευταία του συναυλία στην Ελλάδα και εκτός απ' τη μουσική, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Και πιο συγκεκριμένα, στην ομάδα της πόλης που μεγάλωσε, την Newcastle United.

Όταν ο ζωντανός μύθος των Animals ρωτήθηκε αν υποστηρίζει τις 'Καρακάξες', απάντησε χαρακτηριστικά:

"Δεν υποστηρίζω απλά την Newcastle United, ήμουν κομμάτι της Newcastle, γιατί με είχαν το παιδί για τις μπάλες. Έβαζα της μπάλες στο γήπεδο μπροστά σε 30.000 κόσμο. Όταν ήμουν έξι χρονών ο παππούς μου ήταν ο συντηρητής του γηπέδου, φρόντιζε το γήπεδο, κι έτσι μπορούσα να αράζω στα αποδυτήρια με τους παίκτες.

Όταν κέρδισαν το αγγλικό League Cup έξι φορές, έδωσαν το κύπελλο στον παππού μου να το κρατήσει στο σπίτι μας, γιατί πίστευαν ότι έτσι θα φυλασσόταν καλά. Και τα παιδιά απ' το σχολείο έρχονταν και προσκυνούσαν το κύπελλο...".

Eric Burdon and The Animals

"It's my life. Live at the Acropolis"

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Δες στο VIDEO του Oneman που ακολουθεί τι άλλο είπε για την ομάδα της καρδιάς του, αλλά και για τον Hendrix, τους Beatles και τη δικιά μας, τη Μελίνα Μερκούρη:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ