ΑΓΓΛΙΑ

Ο διαιτητής Μάικ Ντιν το έκαψε ξανά για την Τρανμίρ (VIDEO)

Ο διαιτητής Μάικ Ντιν το έκαψε ξανά για την Τρανμίρ (VIDEO)

Η Τρανμίρ προβιβάστηκε στην League One σ' ένα ματς θρίλερ με την Νιούπορτ και ο διαιτητής της Premier League, Μάικ Ντιν τα "έσπασε" πανηγυρίζοντας την επιτυχία. Οπαδοί φόρεσαν μάσκα με το πρόσωπό του.

Σε ατραξιόν της Τρανμίρ έχει μετατραπεί ο διαιτητής της Premier League, Μάικ Ντιν. O τρόπος που πανηγυρίζει ο ρέφερι τις επιτυχίες της ομάδας του έχουν γίνει μεγαλύτερη είδηση συγκριτικά με αυτά που πετυχαίνει το κλαμπ.

Σκεφτείτε ότι η Τρανμίρ προβιβάστηκε στην League One με νίκη, 1-0, επί της Νιούπορτ στο 119', αλλά ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με τον Ντιν.

Οι κάμερες που κάλυπταν την αναμέτρηση έπιασαν τον διαιτητή στις κερκίδες του "Γουέμπλεϊ" να αγωνιά και να πανηγυρίζει για την ομάδα που υποστηρίζει όλη του τη ζωή. Το γεγονός πως ο Ντιν δεν κρύβει την αγάπη του για την Τρανμίρ και το ζει έχει επηρεάσει και τους οπαδούς.

Όπως θα δείτε σ' ένα από τα video που ακολουθούν, φίλαθλοι της Τρανμίρ ταξίδεψαν στο Λονδίνο, φορώντας κατά τη διαδρομή αλλά και στο γήπεδο μάσκες με το πρόσωπο του Μάικ Ντιν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ

ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ VIDEO ΤΟΥ ΝΤΙΝ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ