ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρδιοχτύπι τέλος στη Λίβερπουλ για τον τραυματισμό του Κεϊτά

Καρδιοχτύπι τέλος στη Λίβερπουλ για τον τραυματισμό του Κεϊτά

Ευχάριστο τέλος φαίνεται πως έχει το θέμα της χθεσινοβραδινής περιπέτειας του Ναμπί Κεϊτά. Αν και αρχικά γινόταν λόγος για σοβαρό τραυματισμό του άσου της Λίβερπουλ στη μέση, τελικά ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται για το ντέρμπι με τη Σίτι.

Η εικόνα του Ναμπί Κεϊτά να πέφτει στο χορτάρι του "Σαν Πάολο" μόλις στο 16' του Νάπολι - Λίβερπουλ ήταν ιδιαίτερα στενάχωρη, αφού κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Εν τέλει έγινε γνωστό πως ο ταλαντούχος παίκτης ένιωσε πόνους στη μέση, ενώ γράφτηκε πως υπήρχαν φόβοι ότι το ζήτημά του ήταν σοβαρό.

Ο Κεϊτά, αφότου έγινε αλλαγή από τον Γιούργκεν Κλοπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους "Κόκκινους" να περιμένουν με αγωνία νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Τα ευχάριστα ήρθαν το πρωί της Πέμπτης (4/10) με... τιτίβισμα του "Sky Sports" που ανέφερε ότι ο πρώην χαφ της Λειψίας είναι "ok" και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. O Αφρικανός θα επιστρέψει στην Αγγλία με την αποστολή της Λίβερπουλ και μένει να δούμε αν θα είναι στη διάθεση του Κλοπ για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ