ΑΓΓΛΙΑ

Η Ρότσντεϊλ ζόρισε την Γιουνάιτεντ, όχι όμως την Κ21 της Σίτι

Rochdale's Luke Matheson, right, celebrates scoring his side's first goal of the game during the English League Cup, Third Round soccer match between Manchester United and Rochdale at Old Trafford, Manchester, England, Wednesday, Sept. 25, 2019. (Richard Sellers/PA via AP)
Rochdale's Luke Matheson, right, celebrates scoring his side's first goal of the game during the English League Cup, Third Round soccer match between Manchester United and Rochdale at Old Trafford, Manchester, England, Wednesday, Sept. 25, 2019. (Richard Sellers/PA via AP) RICHARD SELLERS/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποφύγει το κάζο απέναντι στην Ρότσντεϊλ και έφερε σε αμήχανη θέση τους οπαδούς της καθώς μόλις δύο εβδομάδες πριν οι πιτσιρικάες της συμπολίτισσας Σίτι είχαν νικήσει άνετα τη συγκεκριμένη ομάδα.

Κάποτε, επί εποχής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τέτοια ματς απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερων κατηγοριών έδειχναν να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, τώρα όμως αυτό δεν ισχύει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το απέδειξε και το βράδυ της Τετάρτης.

Αντίπαλος η Ρότσντεϊλ, ομάδα της League 2 (τέταρτη κατηγορία Αγγλίας) σε νοκ-άουτ αγώνα για τον τρίτο γύρο του League Cup, με τους κόκκινους διαβόλους να δέχονται την ισοφάριση σε 1-1 και να οδηγούνται στα πέναλτι, όπου εκεί χρειάστηκε ο Ρομέρο να αποκρούσει ένα πέναλτι για να τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (αντίπαλος η Τσέλσι στον 4ο γύρο).

Αυτό μάλιστα που έκανε τους φίλους της Γιουνάιτεντ να νιώσουν ακόμα πιο άβολα μετά από αυτή την αγχωτική πρόκριση ήταν πως δύο εβδομάδες πριν (11/9) η ομάδα Κ21 της συμπολίτισσας Μάντσεστερ Σίτι υπέταξε με 2-0 την Ρότσντεϊκ και μάλιστα στην έδρα της, το Crown Oil Arena.

Πέντε παίκτες που άρχισαν σε εκείνο το χαμένο ματς απέναντι στους πολίτες ήταν βασικοί και στον αγώνα του Ολντ Τράφορντ, με τους φίλους της Σίτι να βρίσκουν φυσικά την ευκαιρία στα social media για να υπενθυμίσουν στους συμπολίτες την διαφορά ποιότητας που χωρίζει πλέον τις δύο ομάδες.

Photo Credits: Richard Sellers/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ