ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Ρούνεϊ στην Αγγλία είναι για "ιερό" σκοπό

Englands Wayne Rooney walks to take a corner during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Malta at Wembley stadium in London, Saturday Oct. 8, 2016. (AP Photo/Tim Ireland)
Englands Wayne Rooney walks to take a corner during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Malta at Wembley stadium in London, Saturday Oct. 8, 2016. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Επιστρέφει στην εθνική Αγγλίας ο Γουέιν Ρούνεϊ για την 120η και τελευταία, "ιερή" εμφάνισή του με τη φανέλα των τριών λιονταριών.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ κάλεσε στην εθνική Αγγλίας τον πρώτο της σκόρερ και legend του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο πρώην σταρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι Έβερτον θ' αγωνιστεί κόντρα στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ στις 15 Νοεμβρίου στο "Γουέμπλεϊ". Στο συγκεκριμένο φιλικό, ο Ρούνεϊ θα κάνει την 120η και τελευταία εμφάνισή του με την Αγγλία, ενώ παράλληλα θα παίξει μπάλα για καλό σκοπό...

Μεγάλο μέρος των εσόδων από το ματς των δύο προαναφερθέντων χωρών θα δοθεί στο ίδρυμα του 33χρονου κι από εκεί σε φιλανθρωπίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ