ΑΓΓΛΙΑ

Έβερτον: Στα 10.000.000 € ο μισθός του Αντσελότι

Napoli's head coach Carlo Ancelotti prior to the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Napoli's head coach Carlo Ancelotti prior to the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται μία ανάσα από την Έβερτον, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι, όμως οι αξιώσεις του Ιταλού τεχνικού για μεταγραφές έχουν φρενάρει το deal.

Ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει στην Έβερτον. Ο Ιταλός τεχνικός δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Νάπολι και είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στην Premier League.

Εδώ και μέρες αιωρείται η είδηση της συμφωνίας μεταξύ των "ζαχαρωτών" και του 60χρονου προπονητή, με τις δύο πλευρές όμως να μην έχουν δώσει ακόμη τα χέρια. Ο λόγος είναι πως μέχρι στιγμής υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σε τεχνικά θέματα, αφού όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι όλα είναι έτοιμα.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Ιταλός τεχνικός θα αμοίβεται με ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ το χρόνο και θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στην Αγγλία.

Τα θέματα που προκύπτουν όμως έχουν να κάνουν με τη μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθήσει ο σύλλογος, αλλά και με την ελευθερία που θα έχει ο Αντσελότι για να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στον ίδιο και στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να επιβάλλει στην Έβερτον.

Ο 60χρονος προπονητής θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των μεταγραφών, ενώ όπως έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους των "ζαχαρωτών", θέλει να λάβει διαβεβαιώσεις για τις προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν.

Όσον αφορά τους βοηθούς του, έχει καταστήσει σαφές πως θέλει τον γιο του Νταβίντε μαζί του στον πάγκο, όπως και τον Ντάνκαν Φέργκιουσον που είναι υπηρεσιακός αυτή τη στιγμή στην ομάδα, αφού θεωρεί πως γνωρίζει καλά το κλαμπ και τις ανάγκες του.

Photo Credits: AP / Kerstin Joensson

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ