ΑΓΓΛΙΑ

Εθνική Αγγλίας: Αρνήθηκαν την είσοδο στον Γκρίλις στο προπονητικό κέντρο

Aston Villa's Jack Grealish during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Arsenal at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa's Jack Grealish during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Arsenal at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Με ένα απρόοπτο άρχισε η πορεία του Τζακ Γκρίλις στην εθνική Αγγλίας καθώς οι άνθρωποι ασφαλείας του προπονητικού κέντρου των λιονταριών δεν τον αναγνώρισαν αρχικά και χρειάστηκε να περάσουν μερικά λεπτά για να του επιτραπεί η είσοδος σε αυτό.

Ο Τζακ Γκρίλις έκανε μία εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Άστον Βίλα που το φινάλε της τον βρήκε να έχει να επιδείξει 10 γκολ και 8 ασίστ για την ομάδα του Ντιν Σμιθ και το γεγονός αυτό έκανε πάρα πολλούς φιλάθλους να απαιτούν να κληθεί για πρώτη φορά στην εθνική Αγγλίας.

Παρόλα αυτά, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν τον συμπεριέλαβε στις αρχικές κλήσεις του για τα δύο πρώτα ματς των λιονταριών στη 2η έκδοση του Nations League (υποστήριξε πως είχε πολλές επιλογές ελέω της παρουσίας των Γκρίνγουντ, Σάντσο και Στέρλινγκ) και η παρθενική κλήση του στην εθνική ομάδα έγινε μόνο όταν τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού οι Ράσφορντ και Γουίνκς.

Ακόμα και έτσι όμως, ο γεννημένος στο Μπέρμιγχαμ μεσοεπιθετικός τρελάθηκε από τη χαρά του όταν πληροφορήθηκε για την κλήση του, για να έρθει ωστόσο ένα απρόοπτο κατά την πρώτη ημέρα του σε ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για αυτόν για να κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη τη στιγμή.

Αυτό είχε να κάνει με τη δυσκολία που είχε να μπει στο προπονητικό κέντρο "St George's Park", με τους άνδρες ασφαλείας να μην τον αναγνωρίζουν και να χρειαστεί να περάσουν πέντε λεπτά μέχρι να ξεκαθαριστεί πως είναι πράγματι ο Γκρίλις και να του επιτραπεί η είσοδος.

"Γεια σας, επιτέλους είμαι εδώ", είπα αρχικά, όμως στη μπροστινή είσοδο ρωτούσαν συνέχεια "Ποιός, ποιός". Με ρωτούσαν αν ήμουν παίκτης της εθνικής Ελπίδων και τους απαντούσα "Δεν το νομίζω", αποκάλυψε με δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ ο 24χρονος παίκτης των βίλανς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ