ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία: Πρώτη κλήση για Γκρίλις στα λιοντάρια

Αγγλία: Πρώτη κλήση για Γκρίλις στα λιοντάρια
ANDY RAIN/POOL VIA AP

Ο Τζακ Γκρίλις κέρδισε την πρώτη του κλήση για την εθνική Αγγλίας, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον συμπεριλαμβάνει τελικά στην αποστολή για τα ματς με Ισλανδία και Δανία στο Nations League.

Ο Τζακ Γκρίλις είναι το νέο πρόσωπο στην εθνική Αγγλίας ενόψει των δύο προσεχών αναμετρήσεών της στο Nations League, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή των λιονταριών για τα εκτός έδρας ματς με Ισλανδία και Δανία μετά το κόψιμο των Μάρκους Ράσφορντ και Χάρι Γουίνκς ελέω προβλημάτων τραυματισμού.

Δύο ημέρες νωρίτερα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε προσθέσει στο γκρουπ και τους Κόουντι και Μέιτλαντ-Νάιλς, κάτι που σημαίνει πως έχει πλέον 24 παίκτες στη διάθεσή του για αυτό το σετ αγώνων.

Ο αρχηγός της Βίλα, Γκρίλις, έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο Κ21, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί πως εκτός επιλογών του Σάουθγκεϊτ είναι και κάπτεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, καθώς κρίθηκε ένοχος για συμμετοχή του σε επεισόδιο στην Μύκονο πριν από δέκα ημέρες.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα ματς Ρέικιαβικ και Κοπεγχάγη:

Αμπραχαμ (Τσέλσι), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόουντι (Γουλβς), Ντάιερ (Τότεναμ), Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Γκόμεζ (Λίβερπουλ), Γκρίλις (Άστον Βίλα), Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιν Χέντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ινγκς (Σαουθάμπτον), Κέιν (Τότεναμ), Κιν (Έβερτον), Μέιτλαντ-Νάιλς (Άρσεναλ), Μινγκς (Άστον Βίλα), Μάουντ (Τσέλσι), Φίλιπς (Λιντ), Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι), Ράις (Γουέστ Χαμ), Σάντσο (Ντόρτμουντ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Τρίπιερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Γουόρντ-Πρόουζ (Σαουθάμπτον).

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκους Ράσφορντ δεν έκρυψε την απογοήτευσή για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει την Αγγλία στα ματς του Σεπτεμβρίου για το Nations League και έγραψε στο Twitter:

"Νευριασμένος! Ποτέ δεν θέλω να απογοητεύω αυτή την ομάδα αλλά αυτά τα παιχνίδια ήρθαν πολύ νωρίς για μένα.

Προσπάθησα όσο γινόταν αλλά θα πρέπει να εστιάσω στο να αρχίσω τη σεζόν όντας πολύ δυνατός τόσο για το σύλλογο όσο και για τη χώρα μου. Καλή τύχη παιδιά, θα σας υποστηρίζω από το σπίτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ