ΑΓΓΛΙΑ

Επένδυσε 40 εκατ. ευρώ στον Κεν ο Μάρκο Σίλβα

Juventus' Moise Kean looks up after missing a scoring chance during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Moise Kean looks up after missing a scoring chance during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Επίσημα πλέον ο Μόιζε Κεν είναι παίκτης της Έβερτον και τη νέα σεζόν που αρχίζει από τις 9 Αυγούστου στην Αγγλία θα δουλεύει υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα.

Ο 19χρονος Ιταλός, Μόιζε Κεν πήρε πέρυσι τις ευκαιρίες του στην Γιουβέντους, σκόραρε επτά γκολ και εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με μεταγραφή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο επιθετικός ανήκει πλέον στην Έβερτον η οποία δεν φοβήθηκε να επενδύσει πάνω του 40 εκατ. ευρώ.

Το μεσημέρι της Κυριακής (4/8), τα "ζαχαρωτά" προχώρησαν στην ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη και πλέον ο Κεν μπαίνει σε άλλη φάση στην καριέρα του, αφού από ρεζέρβα στην Γιούβε θα μπει δυναμικά για να γίνει βασικός γκολεαδόρ του Μάρκο Σίλβα.

Πέρυσι, ο Κεν ολοκλήρωσε τη σεζόν με 17 συμμετοχές, ενώ προς το τέλος του ιταλικού πρωταθλήματος ο Μάσιμο Αλέγκρι τον χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα αρκετές φορές. Αξίζει να σημειωθεί πως στο κομμάτι της επίθεσης η Έβερτον έψαξε το "μπαμ" με τον Ζαχά, αλλά οι απαιτήσεις της Κρίσταλ Πάλας κρίθηκαν απ' όλα τα κλαμπ που εξέτασαν την περίπτωση του Ιβοριανού, υπερβολικές.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ