PREMIER LEAGUE

Τότεναμ: Χάνει τη σεζόν ο Κέιν, έσπασε το χέρι του ο Ντέλε Άλι

Tottenham's Harry Kane, left, celebrates with teammate Dele Alli after scoring his side first goal during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Wembley Stadium in London, Tuesday, Jan. 8, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Harry Kane, Dele Alli (AP IMAGES) AP IMAGES

Η Τότεναμ επιβεβαίωσε τον σοβαρό τραυματισμό του Κέιν ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ για τον Ντέλε Άλι σημείωσε πως έχει σπάσει το αριστερό του χέρι αλλά ίσως παίξει με νάρθηκα.

Με επίσημη ανακοίνωση της η Τότεναμ έκανε γνωστό πως ο Χάρι Κέιν υπέστη έναν "σημαντικό τραυματισμό" στο ματς του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Τότεναμ δεν έκανε γνωστό το χρόνο αποθεραπείας του διεθνή επιθετικού αλλά σημείωσε πως οι εξετάσεις θα συνεχιστούν ενώ η περίπτωση του θα αξιολογείται καθημερινά και την επόμενη εβδομάδα. Επίσης οι σπερς γνωστοποίησαν πως ο Ντέλε Άλι έχει σπάσει το αριστερό του χέρι αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί με νάρθηκα σε κάποια από τα εναπομείναντα ματς της σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά την αξιολόγηση των τελευταίων δύο ημερών, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Χάρι Κέιν έχει υποστεί σημαντικό τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο μετά από ένα χτύπημα στον προημιτελικό του Champions League, στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και θα συνεχίσει να αξιολογείται από το ιατρικό προσωπικό μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο Ντέλε Άλι έσπασε το αριστερό του χέρι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Τρίτης.

Η κατάσταση του διεθνή μέσου θα εκτιμηθεί ώστε να ξεκαθαρίσει αν είναι στην διαθεσιμότητά για το παιχνίδι το προσεχές Σαββατοκύριακο με την Χάντερσφιλντ".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ