CHAMPIONS LEAGUE

Ποτσετίνο για Κέιν: "Φαίνεται ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν"

Tottenham's Harry Kane gets injured during the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Harry Kane gets injured during the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Χάρι Κέιν τίθεται πιθανότατα εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Σίτι ότι ο τραυματισμός του επιθετικού της Τότεναμ φαίνεται να είναι σοβαρός.

Ο φορ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, αποχώρησε τραυματίας κι οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στ' αποδυτήρια στο 55ο λεπτό του προημιτελικού στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού πρώτα τον πάτησε στον αστράγαλο ο Φάμπιαν Ντελφ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραδέχτηκε ότι ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου: " Πρέπει να το κοιτάξουμε, αλλά είναι ο ίδιος αστράγαλος και ο ίδιος τραυματισμός με την προηγούμενη φορά. Είναι πολύ απογοητευτικό, φαίνεται ότι θα λείψει για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο τραυματισμός ήταν σκληρός".

Η πολύ σπουδαία επικράτηση (1-0) της Τότεναμ σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του 25χρονου στράικερ, ο οποίος φέτος σε 39 συμμετοχές έχει σημειώσει 24 γκολ. Ο Κέιν είχε χτυπήσει και τον Ιανουάριο σε μονομαχία με τον Φιλ Τζόουνς, στην εντός έδρας ήττα (0-1) της ομάδας του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για 1,5 μήνα.

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ο Κέιν χάνει και τη ρεβάνς με τους πολίτες (17/4, 22:00), όσο και για το εναπομείναν κομμάτι της σεζόν στην Premier League (με Χάντερσφιλντ, Μάντσεστερ Σίτι, Μπράιτον, Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ και Έβερτον), ενώ η Τότεναμ δεν έχει εξασφαλίσει την τετράδα και την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν (εκτός κι αν κατακτήσει τη φετινή διοργάνωση).

AP Photo/Frank Augstein

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ