PREMIER LEAGUE

Τότεναμ: "Καρφιά" Μουρίνιο για την εμφάνιση των παικτών

Tottenham's manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος από την εικόνα των παικτών της Τότεναμ στον αγώνα με την Μπερνλι (1-1), εκφράζοντας, μάλιστα, τα παράπονά του στη μικτή ζώνη.

Η Μπέρνλι κράτησε στο 1-1 την Τότεναμ στο "Τερφ Μουρ" και έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της Premier League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του, εκφράζοντας, μάλιστα, τα παράπονά του.

"Περίμενα πως οι παίκτες που ήταν ξεκούραστοι θα έδιναν περισσότερα για την ομάδα. 'Κάποιος' πρέπει να συνειδητοποιήσει πως εδώ είναι Premier League. Ελπίζω πως την επόμενη σεζόν θα μπορέσει να είναι φανταστικός", ήταν το σχόλιο του "Special One", με τα βρετανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως η μπηχτή πήγαινε προς τον Τανγκί Εντομπελέ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 60.000.000 ευρώ από τη Λιόν, αλλά δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέρνλι - Τότεναμ 1-1: Από γκέλα σε γκέλα τα σπιρούνια
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ