ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το εκπληκτικό στατιστικό της Γουλβς στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές με την ίδια ενδεκάδα!

Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Burnley, at Molineux, in Wolverhampton, England,  Sunday Sept. 16, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Burnley, at Molineux, in Wolverhampton, England, Sunday Sept. 16, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Αν και νεοφώτιστη, η Γουλβς έχει αρχίσει εξαιρετικά στη φετινή σεζόν και ίσως το μυστικό της επιτυχίας της να βρίσκεται σε ένα τρομερό ρεκόρ που δεν έχει άλλη ομάδα στην ιστορία της Premier League!

Η Γουλβς τέθηκε αντιμέτωπη το απόγευμα του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας στο "Σέλχαρστ Παρκ" και το εντυπωσιακο με την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι πως κατάφερε να γράψει ιστορία πριν γίνει καν η σέντρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αιτία, οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού των "λύκων" για το αρχικό σχήμα καθώς παρέταξε την ίδια ενδεκάδα όπως και στις επτά προηγούμενες αγωνιστικές και έτσι η Γουλβς έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που παρατάσσεται με την ίδια 11άδα και στα πρώτα παιχνίδια της σε μία σεζόν στη μεγάλη κατηγορία!

Το εκπληκτικό στατιστικό της Γουλβς στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές με την ίδια ενδεκάδα!

Οι έντεκα των "λύκων" που έγραψαν ιστορία: Πατρίσιο, Μπένετ, Κόαντι, Μπολί, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Νέβες, Κάστρο, Κόστα, Χιμένες, Ζότα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ