PREMIER LEAGUE

Στον "πάγο" ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Χαμ λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς

Στον "πάγο" ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Χαμ λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς

Η Γουέστ Χαμ αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον Διευθυντή ποδοσφαίρου, Τομ Χένρι εξαιτίας ρατσιστικής συμπεριφοράς απέναντι στους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές.

Την απόφαση να θέσουν εκτός ομάδας τον Διευθυντή ποδοσφαίρου, Τομ Χένρι πήραν οι διοικούντες τη Γουέστ Χαμ. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της " Daily Mail", o λόγος πίσω απ' τη συγκεκριμένη απόφαση είναι η ρατσιστική συμπεριφορά του Χένρι απέναντι σε Αφρικανούς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Χένρι, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδους ζήτησε απ' τους μάνατζερ να μην προτείνουν Αφρικανούς παίκτες επειδή έχουν άσχημη συμπεριφορά και δημιουργούν χάος στις ομάδες.

"Ο σύλλογος μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Τομ Χένρι έχει τεθεί εκτός ομάδας εν αναμονής μία πλήρους και διεξοδικής έρευνας γύρω απ' το συγκεκριμένο ζήτημα. Η Γουέστ Χαμ δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιου είδους διακρίσεις και ως εκ τούτου, ενήργησε άμεσα λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών. Η ομάδα δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα", αναφέρει η ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ.

Απ' την πλευρά του, ο Χένρι, μιλώντας στην "Daily Mail" υποστήριξε πως δεν υπάρχει ίχνος ρατσισμού στις απόψεις του: "Μερικές φορές έχουν άσχημη συμπεριφορά. Είχαμε προβλήματα με τον Σακό. Ανακαλύψαμε πως, όταν δεν βρίσκονται στην αποστολή, προκαλούν χάος. Δεν υπάρχει κάτι εναντίον των Αφρικανών παικτών".

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Γουέστ Χαμ να βάλει στον "πάγο" τον Χένρι, ο μέσος των "σφυριών", Σεϊκού Κουγιατέ, έστειλε μήνυμα με ανάρτηση στο Instagram.

"Αφρικανός και υπερήφανος", αναφέρει το ποστ, στο οποίο έχουν κάνει "likes", μεταξύ άλλων, οι συμπαίκτες του, Μάνουελ Λανσίνι, Αντριάν, Πέδρο Ομπιάγκ και Αρτούρ Μαζουακού.

Στον "πάγο" ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Χαμ λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ