ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ με Γιαρμολένκο: Νοκ-άουτ για έξι μήνες ο Ουκρανός φορ

West Ham's Andriy Yarmolenko reacts after missing a chance to score during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium in London, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
West Ham's Andriy Yarmolenko reacts after missing a chance to score during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium in London, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Μετά την ήττα από την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι η Γουέστ Χαμ υπέστη ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς επιβεβαιώθηκε η απουσία του Αντρέι Γιαρμολένκο για τους επόμενους έξι μήνες λόγω τραυματισμού.

Η Γουέστ Χαμ "έσπρωξε" το καλοκαίρι του 2018 το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Αντρέι Γιαρμολένκο και να ενδυναμώσει τη γραμμή κρούσης, όμως η ατυχία χτύπησε την πόρτα των "σφυριών" .

Και αυτό γιατί ενώ ο Ουκρανός επιθετικός έδειχνε να έχει "δέσει" με τον Αρναούτοβιτς και να προσαρμόζεται γρήγορα στην Premier League έπεσε θύμα τραυματισμού στο ματς με την Τότεναμ και ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπό της σεζόν.

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων της Γουέστ Χαμ επικυρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης να δείχνουν πως υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χρειαστεί να μείνει για περίπου έξι μήνες εκτός δράσης πριν επιστρέψει ξανά υγιής στα γήπεδα.

Ο Αντρέι Γιαρμονένκο μπορεί μάλιστα να αισθάνεται τον εαυτό του ιδιαίτερα άτυχο καθώς παρόμοιο τραυματισμό στον αχίλλειο είχε υποστεί και όταν αγωνιζόταν στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Ντόρτμουντ, ο οποίος είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει την καριέρα που θα ήθελε στην Μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ