PREMIER LEAGUE

Ρότζερς: "Γιατί να μην σταματήσουμε εμείς τη Λίβερπουλ;"

Leicester's manager Brendan Rodgers reacts after the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's manager Brendan Rodgers reacts after the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μπρένταν Ρότζερς θα ήθελε να δει τη Λέστερ να βάζει τέλος στο αήττητο σερί της Λίβερπουλ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο ματς της "Boxing day" η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς υποδέχεται τη Λίβερπουλ και θέλει να βάλει ένα τέλος στο σερί της ομάδας του Κλοπ. Ο πρώην προπονητής των "κόκκινων" γνωρίζει πως αυτό δεν θα είναι εύκολο αλλά γνωρίζει πως κάποια στιγμή η Λίβερπουλ θα χάσει.

Οπότε θα ήθελε αυτό να το κάνει η ομάδα του δίνοντας παράλληλα και ένα νέο ενδιαφέρον στην Premier League με μια νίκη επί της Λίβερπουλ.

Χαρακτηριστικά ο Ρότζερς είπε:

"Ως προπονητής, γνωρίζω ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό το σερί, οπότε γιατί να μην το προκαλέσουμε εμείς; Κάθε ομάδα θα ήθελε να βγει στο γήπεδο με τη Λίβερπουλ και να είναι εκείνη που θα καταφέρει να τη σταματήσει. Ξέρουμε πόσο αποτελεσματική και αμείλικτη ομάδα είναι και το έχει αποδείξει. Ξέρουμε πως ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά, βρίσκει τρόπο να πάρει αυτό που θέλει".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ