PREMIER LEAGUE

Ρέτσος: "Θέλω να ξεχάσω την περσινή σεζόν, να μείνω πολλά χρόνια στη Σέφιλντ"

Ρέτσος: "Θέλω να ξεχάσω την περσινή σεζόν, να μείνω πολλά χρόνια στη Σέφιλντ"

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα της Σέφιλντ με την Μπόρνμουθ, αναφέρθηκε στη δύσκολη περσινή σεζόν, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει πολλά χρόνια στην Premier League.

Στην αποστολή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα με την Μπόρνμουθ βρίσκεται για πρώτη φορά ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με την αγγλική ομάδα. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό ματς, ο Έλληνας στόπερ μίλησε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στη δύσκολη περσινή σεζόν, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει πολλά χρόνια στην Premier League.

"Η περσινή σεζόν ήταν άσχημη για εμένα λόγω των πολλών τραυματισμών, θέλω να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω. Κοιτάζω μόνο το μέλλον. Είναι μία σπουδαία κίνηση για εμένα ο εξάμηνος δανεισμός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και θα δούμε πώς θα τα πάμε", σχολίασε αρχικά, ενώ για τα προβλήματα τραυματισμών, απάντησε: "Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν άσχημες στιγμές, αλλά το σημαντικότερο είναι πώς θα τις χειριστείς. Πρέπει να είσαι δυνατός για να επιστρέψεις πίσω και να παλέψεις".

Για το πάθος για το ποδόσφαιρο: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι μεγάλο θέμα στη Νότια Αφρική, αλλά είναι τεράστιο στην Ελλάδα. Κάθε μέρα ξυπνάμε και σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο. Ήμουν χαρούμενος που έπαιξα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αλλά κι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και θα ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρέτσος: Δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και επίσημα
Ρέτσος: "Πάντα μου πήγαιναν τα ερυθρόλευκα"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ