ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Τέλος στο νικηφόρο σερί της Άρσεναλ, τεσσάρα η Τσέλσι

Chelsea's Willian, right, celebrates after scoring his side 3rd goal od the game during the English Premier League soccer match between Burnley and Chelsea at Turf Moor stadium in Burnley, England, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Willian, right, celebrates after scoring his side 3rd goal od the game during the English Premier League soccer match between Burnley and Chelsea at Turf Moor stadium in Burnley, England, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Άρσεναλ σταμάτησε στις 11 νίκες το σερί της, φέρνοντας 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας που σκόραρε δυο φορές από την άσπρη βούλα με τον Μιλιβόγεβιτς. Καταιγιστική η Τσέλσι στην έδρα της Μπέρνλι (0-4).

Η Άρσεναλ πήγε φορτσάτη στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας, θέλοντας να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της, το οποίο μετρούσε 11 νίκες. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι γκέλαρε στο "Σέλχαρστ Παρκ", μένοντας στο 2-2 με τους συμπολίτες του Ρόι Χόγκσον.

Δήμιος για τους "κανονιέρηδες" ήταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος σκόραρε δυο φορές με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι. Το πρώτο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και το δεύτερο στο 83', με την Άρσεναλ να διαμαρτύρεται για το αν υπάρχει παράβαση πάνω στον Ζάχα στον δεύτερο καταλογισμό.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισε με τον Τζάκα στο 52', ενώ τέσσερα λεπτά έκαναν την ανατροπή με τον Ομπαμεγιάνγκ, με την Κρίσταλ Πάλας να φωνάζει για χέρι του Λακαζέτ προτού φτάσει η μπάλα στον Γκαμπονέζο στο δεύτερο δοκάρι και την σπρώξει εντός εστίας.

Η Άρσεναλ έφτασε τους 22 βαθμούς, έχοντας επτά νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, ενώ η Πάλας έφτασε τους οκτώ βαθμούς με δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο ματς που ξεκινούσε στις 15:30, η Τσέλσι έκανε περίπατο στην έδρα της Μπέρνλι και συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία. Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση για να φτάσει στους τρεις βαθμούς, μετρώντας πλέον 24 έναντι οκτώ της Μπέρνλι.

Ο Μοράτα στο 22' άνοιξε το σκορ και το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 57' ο Μπάρκλεϊ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και έξι λεπτά μετά ήταν η σειρά του Γουίλιαν. Τέλος, στις καθυστερήσεις ο Λόφτους-Τσικ διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τους Λονδρέζους, που θυμίζουμε ότι βρίσκονται στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λίβερπουλ - Κάρντιφ 4-1 (10' Σαλάχ, 66', 87' Μανέ, 84' Σακίρι / 77' Πέτερσον)

Γουότφορντ - Χάντερσφιλντ 3-0 (11' Περέιρα, 19' Ντεουλοφέου, 80' Σαξές)

Φούλαμ - Μπόρνμουθ 0-3 (14' πεν., 85' Γουίλσον, 71' Μπρουκς)

Μπράιτον - Γουλβς 1-0 (48' Μάρεϊ)

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 0-0

Λέστερ - Γουέστ Χαμ 1-1 (89' Εντιντί / 20' Βαλμπουενά)

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 2-2 (45+1' πεν., 83' πεν. Μιλιβόγεβιτς / 52 Τζάκα, 56' Ομπαμεγιάνγκ)

Μπέρνλι - Τσέλσι 0-4 (22' Μοράτα, 57' Μπάρκλεϊ, 63' Γουίλιαν, 93' Λόφτους-Τσικ)

AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ