ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποια έχθρα; Ο Ρανιέρι μίλησε για τη φανταστική φιλία του με τον Μουρίνιο!

Leicester's Team Manager Claudio Ranieri, right, and Manchester United's Tema Manager Jose Mourinho react during the Community Shield soccer match between Leicester and Manchester United at Wembley stadium in London, Sunday, Aug. 7, 2016 . (AP Photo/Frank Augstein)
Leicester's Team Manager Claudio Ranieri, right, and Manchester United's Tema Manager Jose Mourinho react during the Community Shield soccer match between Leicester and Manchester United at Wembley stadium in London, Sunday, Aug. 7, 2016 . (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η εποχή που "τρώγονταν" μεταξύ τους την εποχή που ήταν αντίπαλοι στη Serie A έχει περάσει πια ανεπιστρεπτί, με τον Ρανιέρι να αφιερώνει μελιστάλαχτα λόγια για τον Μουρίνιο πριν τη νέα τους κόντρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοξενεί στο "Ολντ Τράφορντ" την Φούλαμ του Κλάουντιο Ρανιέρι και όσοι περίμεναν ίντριγκα και σπόντες μεταξύ των δύο τεχνικών, καλό θα κάνουν να αναθεωρήσουν...

Ο Πορτογάλος και ο Ιταλός άφησαν οριστικά πίσω τους τη διαμάχη που είχαν από την εποχή που κονταροχτυπιούνταν για το σκουντέτο ως προπονητές της Ίντερ και της Ρόμα αντίστοιχα, με το πρωτάθλημα που πήρε ο Ρανιέρι το 2016 με την Λέστερ να έρχεται για να σφραγίσει μια και καλή τη σχέση στοργής αναμεταξύ τους.

"Ήταν ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα καλωσορίσματος. Είναι εξαιρετικός φίλος. Μου είπε "Καλωσήρθες, σου εύχομαι το καλύτερο".

Μιλάμε για τα πάντα, εκείνο ήταν γραπτό μήνυμα, ωστόσο είναι αρκετές φορές που μιλάμε και μπορώ να πω ότι είναι φανταστικός άνθρωπος", δήλωσε για τον Μουρίνιο ο Ρανιέρι, στο πλαίσιο της αναφοράς του για την επίσκεψη της Φούλαμ στο "Ολντ Τράφορντ" το ερχόμενο Σάββατο (17:00).

Leicester manager Claudio Ranieri, left, and Manchester United manager Jose Mourinho greet each other during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Sept. 24, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester manager Claudio Ranieri, left, and Manchester United manager Jose Mourinho greet each other during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Sept. 24, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Τον ξέρω εδώ και πολύ καιρό, από την εποχή που ήταν στην Τσέλσι και στην Ιταλία. Ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου. Είναι σπουδαίος άνθρωπος, προπονητής και μάνατζερ", πρόσθεσε ο έμπειρος Ιταλός, ο οποίος ξέρει πως το έργο των "κότατζερς" μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην Γιουνάιτεντ.

"Θα πρέπει να είμαστε τέλειοι για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Premier League αλλά και στο Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει σε ένα φανταστικό στάδιο και εμείς θέλουμε να πάρουμε έναν πόντο: ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο..."

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein, AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ