PREMIER LEAGUE

Ο Ρομπέρτο θα είναι πλέον ο βασικός κίπερ της Γουέστ Χαμ

Ο Ρομπέρτο θα είναι πλέον ο βασικός κίπερ της Γουέστ Χαμ

Ο Ρομπέρτο, πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται να μονιμοποιηθεί στα γκολπόστ της Γουέστ Χαμ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λούκας Φαμπιάνσκι, ο οποίος ενδέχεται να μείνει εκτός για τρεις μήνες.

Το προηγούμενο Σάββατο (28/9) ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League με τη Γουέστ Χαμ. Ο Λούκας Φαμπιάνσκι τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ, για την 7η αγωνιστική, και ο άλλοτε κίπερ του Ολυμπιακού τον αντικατέστησε.

Ο τραυματισμός του Πολωνού στον μηρό, όμως, φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Ενδέχεται να μείνει εκτός αγώνων για περίπου τρεις μήνες και αυτό σημαίνει ότι ο 33χρονος Ισπανός ετοιμάζεται να φορέσει γάντια βασικού.

Το καλοκαίρι, υπενθυμίζεται, το όνομα του Ρομπέρτο απασχόλησε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Αυτό πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Ζοζέ Σα. Ο Ισπανός τελικά υπέγραψε στη Γουέστ Χαμ, βάζοντας τέλος στη θητεία του στην Εσπανιόλ.

Ο Ρομπέρτο έκανε 40 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014, 41 συμμετοχές το 2014-2015 και 36 το 2015-2016. Κάθε χρόνο κατέγραφε από οκτώ συμμετοχές στην Ευρώπη, κρατώντας όρθιο τον Ολυμπιακό σε ουκ ολίγα παιχνίδια με ανώτερους αντιπάλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ