PREMIER LEAGUE

Ο Ποτσετίνο δεν "καίει" τον Λορίς για το λάθος με τη Λίβερπουλ

Tottenham goalkeeper Hugo Lloris looks on during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham goalkeeper Hugo Lloris looks on during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ούγκο Λορίς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ούτε κόντρα στην Λίβερπουλ και βάλλεται πανταχόθεν, όμως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε πως με τον Γάλλο κίπερ θα μπει η Τότεναμ στο νέο της γήπεδο.

Δύσκολη εποχή για τον Ούγκο Λορίς... Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του (το αντίθετο μάλιστα) και αυτό αποτυπώνεται στον έναν μόλις βαθμό που έχει μαζέψει η Τότεναμ στα πέντε τελευταία ματς Premier League, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για εκείνον στο "Άνφιλντ".

Και αυτό γιατί ήταν μοιραίος στη φάση του 90ου λεπτού με το σκορ στο 1-1 στο Λίβερπουλ-Τότεναμ, όταν μετά την κεφαλιά του Σαλάχ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και την έστρωσε στο δρόμο του Τόμπι Αλντερβάιρελντ για να σημειωθεί ένα από τα πιο απίστευτα αυτογκόλ της χρονιάς.

Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τηλεσχολιαστής Ζερμέν Τζένας υποστήριξε δημόσια πως θα πρέπει ο Λορίς να πάει άμεσα στον πάγκο και να πάρει τη θέση του ο Γκατζανίγκα αν θέλει η Τότεναμ να "σώσει την παρτίδα" και να βγει στο Champions League, όμως η γνώμη αυτή δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο τεχνικός των "σπιρουνιών" ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αφήσει στον πάγκο τον Λορίς αλλά το αρνήθηκε κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας πως στο πρώτο ματς της Τότεναμ στο νέο της γήπεδο, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας την Τετάρτη (3/4), ο Λορίς θα φοράει γάντια βασικού.

Liverpool's Mohamed Salah, center, celebrates after Tottenham's Toby Alderweireld scores an own goal past his goalkeeper during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, center, celebrates after Tottenham's Toby Alderweireld scores an own goal past his goalkeeper during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Είναι ο αρχηγός μου και ένας από τους καλύτερους γκολκίπερς στον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ούγκο είναι ένας από τους καλύτερους. Θα είναι κάτω από την εστία.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να στηρίζουμε τους παίκτες μας. Ο Λορίς δεν είναι απλά ένας από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες τώρα αλλά θα είναι και στο μέλλον", δήλωσε ο Αργεντινός.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ