PREMIER LEAGUE

Ο Φαν Χάαλ δίνει τον τίτλο στη Λίβερπουλ γιατί είναι μία πολεμική μηχανή

Ο Φαν Χάαλ δίνει τον τίτλο στη Λίβερπουλ γιατί είναι μία πολεμική μηχανή

Ο Λουίς Φαν Χάαλ σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι θα πόνταρε τα χρήματα του για την κατάκτηση της εφετινής Premier League στη Λίβερπουλ, επειδή ο Κλοπ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολεμική μηχανή.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε τόσο για την Λίβερπουλ όσο και για τον προπονητή της, Γιούργκεν Κλοπ ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ σε συνέντευξή που παραχώρησε στην αγγλική "Mirror".

O Ολλανδός τεχνικός, μάλιστα, είπε ότι αν του έλεγαν να ποντάρει που θα καταλήξει ο εφετινός τίτλος της Premier League θα επέλεγε τους "Κόκκινους" αντί για την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τον Λουίς Φαν Χάαλ ο οποίος επιχειρηματολόγησε για την επιλογή του, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει καταφέρει να κάνει την Λίβερπουλ μία πολεμική μηχανή: " Ο Κλοπ έχει προπονήσει την ομάδα του για να είναι μία πολεμική μηχανή είτε έχει στην κατοχή της τη μπάλα είτε όχι. Σε αυτό υστερεί ο Γκουαρδιόλα" είπε ο αρχικά ο Ολλανδός.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος προπονητής δεν είπε και πολλά για κολακευτικά για τον Πεπ, αναφέροντας τα εξής: " Μην πάρετε στραβά αυτά που λέω. Η Σίτι μου αρέσει όταν παίζει αλλά ο τρόπος του Κλοπ είναι τέλειος. Ο Γκουαρδιόλα προπονεί την ομάδα του μόνο για να επιτίθεται πάντα! Τη στιγμή που το σύνολό του αμύνεται δείχνουν χάλια. Η Λίβερπουλ αμύνεται καλύτερα..."

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ