PREMIER LEAGUE

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: "Να αγωνιστούμε καλύτερα με τον Ολυμπιακό"

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: "Να αγωνιστούμε καλύτερα με τον Ολυμπιακό"

Ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δήλωσε ότι περιμένει από την ομάδα του να παίξει καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με την Τσέλσι.

Η Γουλβς τερμάτισε στην επτάδα της Premier League για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, για πρώτη φορά από το 1961. Ο προπονητής της, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, το βλέπει ως κάτι πολύ σημαντικό. Μετά την ήττα (2-0) από την Τσέλσι για την 38η αγωνιστική, είπε: "Είναι μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά".

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, έδωσε το έναυσμα για βελτίωση ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Το να κατακτάς περισσότερους βαθμούς, είναι σημάδι βελτίωσης. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Αυτή η σεζόν έχει τα πάνω και τα κάτω, αλλά στο τέλος τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Αυτό πρέπει να τους πιστωθεί και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Πάντα προσπαθείς και ψάχνεις την τελειότητα, η οποία δεν υπάρχει. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό και πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουλβς στο Μολινό στις 6 Αυγούστου (22.00), στη ρεβάνς των "16" του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει στο Φάληρο 1-1 και όποιος περάσει θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη - Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς: Έμεινε 7η και θέλει κατάκτηση του Κυπέλλου από την Τσέλσι
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ