PREMIER LEAGUE

Νόριτς - Γουότφορντ 0-2: Πρώτη φετινή νίκη για τις σφήκες

Norwich City's Jamal Lewis, left, and Watford's Gerard Deulofeu battle for the ball during the English Premier League soccer match at Carrow Road, Norwich, England, Friday Nov. 8, 2019. (John Walton/PA via AP)
Norwich City's Jamal Lewis, left, and Watford's Gerard Deulofeu battle for the ball during the English Premier League soccer match at Carrow Road, Norwich, England, Friday Nov. 8, 2019. (John Walton/PA via AP) JOHN WALTON/PA VIA AP

Η Γουότφορντ πέρασε νικηφόρα από το "Κάροου Ρόουντ" επικρατώντας 2-0 της Νόριτς και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη φετινή Premier League με την οποία μείωσε την απόσταση από τη γραμμή της σωτηρίας.

Η Γουότφορντ είχε μείνει η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα από τις τέσσερις πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με την κατάρα όμως αυτή να σπάει το βράδυ της Παρασκευής, καθώς υπέταξε με 2-0 εκτός έδρας την Νόριτς στο εναρκτήριο ματς της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου άνοιξε το σκορ με αριστερο πλασέ μέσα από την περιοχή με τη συμπλήρωση 76 δευτερολέπτων αγώνα, πετυχαίνοντας το δεύτερο ταχύτερο εκτός έδρας γκολ στη φετινή Premier League (πίσω από αυτό του Χάρι Κέιν κόντρα στην Λίβερπουλ στα 47'') ενώ το τελικό 2-0 το έγραψε ο Γκρέι στο 52' με εκπληκτικό ανάποδο τακουνάκι μετά από ασίστ του Ντεουλοφέου.

Με αυτό το τρίποντο, η Γουότφορντ ξεκόλλησε από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και ανέβηκε στην 18η θέση έχοντας πλέον απόσταση τριών ποντων από τη γραμμή της σωτηρίας, με την Νόριτς από την πλευρά της να συμπληρώνει εννέα σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος που δεν κρατάει απαραβίαστη την εστία της και να κατρακυλάει στην τελευταία θέση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Νόριτς - Γουότφορντ 0-2 (2' Ντεουλοφέου, 52' Γκρέι)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας (14:30)

Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ (17:00)

Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ

Σαουθάμπτον - Έβερτον

Τότεναμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (19:30)

Λέστερ - Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον (16:00)

Γουλβς - Άστον Βίλα (16:00)

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ