ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας 2-1: Νίκη στο φινάλε με αμφισβητούμενο πέναλτι

Bournemouth's David Brooks, right, celebrates scoring his side's first goal during the British Premier League soccer match between Bournemouth and Crystal Palace, at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Monday, Oct. 1, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Bournemouth's David Brooks, right, celebrates scoring his side's first goal during the British Premier League soccer match between Bournemouth and Crystal Palace, at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Monday, Oct. 1, 2018. (Nigel French/PA via AP) NIGEL FRENCH/PA VIA AP

Μία εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα στην έδρα της Μπέρνλι, η Μπόρνμουθ αντεπιτέθηκε με δυναμικό τρόπο αφού έκαμψε την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Λύτρωση στο... παρά τρία για την Μπόρνμουθ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 7ης αγωνιστικης της Premier League. Τα "κεράσια" προηγήθηκαν στο 5' με τον Μπρουκς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και είδαν τον Φαν Άανχολτ να ισοφαρίζει στο 55' για την ομάδα του Ρόι Χόντσον αλλά στο φινάλε χαμογέλασαν.

Κέρδισαν (πολύ αυστηρό) πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Στάνισλας στο 87', με το αποτέλεσμα αυτό να την ανεβάζει στην 7η θέση της βαθμολογίας και να αφήνει τους Λονδρέζους στο κάτω μισό της βαθμολογίας (13οι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ