ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Το video της λογομαχίας Παπασταθόπουλου - Φαν Ντάικ

Referee Michael Oliver, centre, is spoken to by Arsenal's Shkodran Mustafi, and Arsenal's Sokratis Papastathopoulos after Oliver awarded a penalty to Liverpool during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Referee Michael Oliver, centre, is spoken to by Arsenal's Shkodran Mustafi, and Arsenal's Sokratis Papastathopoulos after Oliver awarded a penalty to Liverpool during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μπαίνοντας στη φυσούνα με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο Anfield, Παπασταθόπουλος και Φαν Ντάικ είχαν έντονη λογομαχία σχετικά με τη φάση του πέναλτι στον Σαλάχ, το οποίο αμφισβήτησε ο Έλληνας στόπερ.

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Άρσεναλ στο Anfield για την 20η αγωνιστική της Premier League και φτάνοντας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μάικλ Όλιβερ είδε παράβαση στο μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου πάνω στον Σαλάχ και καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Ο Αιγύπτιος εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα για το 4-1 των "κόκκινων", ωστόσο τη στιγμή που οι παίκτες πήγαιναν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ο Παπασταθόπουλος τα είχε με τον Σαλάχ, θεωρώντας ότι ξεγέλασε τον διαιτητή.

Ο Φαν Ντάικ μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και είχε έντονη λογομαχία με τον Έλληνα στόπερ της Άρσεναλ. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις. Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ