PREMIER LEAGUE

Λέστερ: Συμφώνησε με τις "αλεπούδες" ο Ρότζερς

Celtic's manager Brendan Rodgers watches a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Celtic, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Celtic's manager Brendan Rodgers watches a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Celtic, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Προπονητής της Λέστερ αναμένεται ν' ανακοινωθεί ο Μπρένταν Ρότζερς μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς τα βρήκε σε όλα με τις "αλεπούδες".

Το Sky Sports σημειώνει με ρεπορτάζ του ότι ο Μπρένταν Ρότζερς, αφού πήρε το "ok" από την Σέλτικ για να διαπραγματευτεί με την Λέστερ, ταξίδεψε κιόλας στην αγγλική πόλη και έδωσε τα χέρια με τις "αλεπούδες"...

Εντός των επόμενων ωρών το deal αναμένεται ν' ανακοινωθεί με όλες τις λεπτομέρειες, όπως τη διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές.

Να τονίσουμε πως ο Ρότζερς δεν πάει μόνος στην Λέστερ, καθώς θα έχει μαζί του και όλο το τιμ που τον στήριζε επί των ημερών του στην Σέλτικ. Βοηθός του δηλαδή στη νέα περιπέτεια στην Premier League θα είναι ο Κόλο Τουρέ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ