PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ: Ο Πελεγκρίνι παρουσίασε τον Ρομπέρτο ως τον λόγο της απόλυσής του

Γουέστ Χαμ: Ο Πελεγκρίνι παρουσίασε τον Ρομπέρτο ως τον λόγο της απόλυσής του

Ο πρώην προπονητής της Γουέστ Χαμ, Μάνουελ Πελεγκρίνι, τόνισε ότι τα αρνητικά αποτελέσματα που προήλθαν από τα λάθη του Ρομπέρτο οδήγησαν στην απόλυσή του από τα "σφυριά".

Συνέντευξη στην εφημερίδα της Χιλής "La Tercera" παραχώρησε ο πρώην προπονητής της Γουέστ Χαμ, Μάνουελ Πελεγκρίνι. Εκεί, μίλησε για τον λόγο απόλυσής του από τα "σφυριά" ρίχνοντας την ευθύνη στον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο.

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Λούκαζ Φαμπιάνσκι, ο οποίος τραυματίστηκε τον Σεπτέμβριο. Όμως η παρουσία του ήταν αρνητική, αφού λάθη του κόστισαν στη Γουέστ Χαμ.

"Είχαμε τον βασικό τραυματισμό του Φαμπιάνσκι για τέσσερις μήνες και η απόδοση του Ρομπέρτο δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Είχε την ευθύνη σε πολλά γκολ. Η ομάδα έχανε την αυτοπεποίθησή της, τα αποτελέσματα ήταν κακά και οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν ότι χρειαζόταν μία αλλαγή" υποστήριξε ο 66χρονος προπονητής.

Μετά την απόλυση του Πελεγκρίνι τον Δεκέμβριο, λίγες μέρες αργότερα ο Ρομπέρτο παραχωρήθηκε δανεικός στην Αλαβές μέχρι το καλοκαίρι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ