PREMIER LEAGUE

Έβερτον: Πήρε Αλάν, κοντά και σε Χάμες

Real Madrid's James Rodriguez reacts after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo La Coruna and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Wednesday April 26, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's James Rodriguez reacts after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo La Coruna and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Wednesday April 26, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Η Έβερτον έδωσε τα χέρια με τη Νάπολι για τον Αλάν αντί 25.000.000 ευρώ, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ για το δανεισμό του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός αναμένεται στο Λίβερπουλ μέσα στην εβδομάδα για ιατρικά.

Διπλό χτύπημα για την Έβερτον με σφραγίδα Κάρλο Αντσελότι. Σύμφωνα με το SkySports ήλθε σε συμφωνία με τη Νάπολι για τον 29χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Αλάν.

Το deal έκλεισε στα 25.000.000 ευρώ ενώ άλλα 3.000.000 ευρώ θα μπουν από τα ταμεία της αγγλικής σε αυτά της ιταλικής σε περίπτωση που ο Νοτιοαμερικανός πετύχει συγκεκριμένα μπόνους.

Η Έβερτον βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες με πιθανότερη φόρμουλα τον μονοετή δανεισμό του. Σύμφωνα με το talksport ο Κολομβιανός θα βρεθεί στο Λίβερπουλ για να περάσει εντός της εβδομάδας από ιατρικά.

Δύο προσθήκες που φέρουν την υπογραφή του Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής είχε τον Αλάν στη Νάπολι και τον Χάμες τόσο στη Ρεάλ, όσο και στην Μπάγερν.

Photo credits: AP Images

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ