"Δεν έπαιξα στην Αγγλία, γιατί δεν ήμουν... αρκετά καλός!"

"Δεν έπαιξα στην Αγγλία, γιατί δεν ήμουν... αρκετά καλός!"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, πριν από 13 χρόνια, είχε προσπαθήσει να αγωνιστεί στα αγγλικά γήπεδα με την φανέλα της Γουίγκαν, αλλά τελικά απορρίφθηκε από τον σύλλογο επειδή ήταν αρκετά... μεγάλος για τα δεδομένα του νησιού.

Ένας από καλύτερους και πιο καταξιωμένους προπονητές στις μέρες μας, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σε συνέντευξη τύπου απάντησε γιατί δεν αγωνίστηκε ποτέ σε ομάδα της Αγγλίας, αν και είχε την δυνατότητα.

Η απάντηση του τεχνικού της Μάντσετσερ Σίτι για τις φήμες που τον ήθελαν να είχε φτάσει κοντά στην μετακίνηση του στην Γουίγκαν: "Πριν αρκετά χρόνια, ναι, αλλά δεν ήμουν τόσο καλός, αυτή είναι η αλήθεια"

Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ο λόγος που δεν έγινε τελικά αυτή η μεταγραφή: "Δεν ήρθα στην Γουίγκαν, επειδή ήμουν... αρκετά μεγάλος", ενώ συνέχισε λέγοντας "χτύπησα την πόρτα , προσπάθησα να αγωνιστώ και να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν δυνατό. Ήταν τόσο έξυπνοι που τελικά δεν με πήραν". 

Αφοπλιστικά... ειλικρινής ο 47χρονος τεχνικός, που αν και άργησε μερικά χρόνια από το 2005 και την παρολίγον συμφωνία με την Γουίγκαν, τελικά έκανε την καριέρα που ήθελε στα γήπεδα της Αγγλίας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24