PREMIER LEAGUE

Daily Mail: "Η Τότεναμ συμφώνησε με τον Μπέιλ"

Real Madrid's Gareth Bale leaves the game during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Gareth Bale leaves the game during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επιστρέφει στην Τότεναμ ύστερα από επτά χρόνια στην Ρεάλ σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της "Daily Mail", που αναφέρει πως ο Ουαλός συμφώνησε με τα σπιρούνια για συμβόλαιο που θα του αποφέρει πάνω από 13.000.000 λίρες ετησίως.

Η μεγάλη επιστροφή (φαίνεται πως) είναι γεγονός! Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Daily Mail" ο Γκάρεθ Μπέιλ θα πρέπει να έχει αρχίσει ήδη να φτιάχνει τις βαλίτσες του για να αποχαιρετήσει την Μαδρίτη και να γυρίσει στο Λονδίνο -επτά χρόνια μετά την πώλησή του από την Τότεναμ στην Ρεάλ έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 90.000.000 λιρών- από τη στιγμή που τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης για το δανεισμό του.

"Ο Ουαλός διεθνής συμφώνησε στους όρους για μία ετήσια συμφωνία που θα του αποφέρει πάνω από 13.000.000 λίρες και η οποία θα χρηματοδοτηθεί εν μέρει από την Ρεάλ Μαδρίτης και ανυπομονεί να εκτοξεύσει ξανά την καριέρα του μέσα από την ομάδα που τον έκανε γνωστό", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει ένδειξη για το πότε η Τότεναμ -η οποία αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλγαρία την Λοκομοτίβ Πλόντβιβ για το Europa League - θα προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, κάτι όμως που δεν αργήσει από τη στιγμή που θα διευθετηθούν κάποια μικρά ζητήματα που αφορούν το συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπέιλ στην Τότεναμ και φρόντισε να κρατήσει ζωντανή τη σπίθα λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Είχα προσπαθήσει να πάρω τον Μπέιλ στην Ρεάλ, κάτι που δεν ήταν όμως δυνατόν την εποχή που ήμουν εγώ εκεί. Όμως ο πρόεδρος ακολούθησε το ένστικτό μου και τη γνώση μου και τη σεζόν που έφυγα, έφερε τον Γκάρεθ στο σύλλογο.

Δεν είναι μυστικό αυτό. Το γνωρίζει ακόμα και ο Γκάρεθ. Δεν πρόκειται όμως να μιλήσω για αυτόν επειδή είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάνατζερ Μπέιλ: "Κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ