PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Σέφιλντ: Γι' αυτό δεν μέτρησε το γκολ, η εξήγηση για το σκάνδαλο

Άστον Βίλα - Σέφιλντ: Γι' αυτό δεν μέτρησε το γκολ, η εξήγηση για το σκάνδαλο

Η εταιρεία Hawk-Eye εξέδωσε ανακοίνωση για το γκολ που δεν μέτρησε στο παιχνίδι Άστον Βίλα - Σέφιλντ, ζητώντας συγγνώμη για το πολύ σοβαρό λάθος, δίνοντας την εξήγησή της για ό,τι συνέβη. (VIDEO)

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Orjan Nyland, μπήκε με τη μπάλα μέσα στο τέρμα του, στο 42' του αγώνα με τη Σέφιλντ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, αλλά το Goal Line Technology δεν έδειξε γκολ στο ρολόι του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, προς έκπληξη όλων, αφού το τέρμα ήταν εξόφθαλμο!

Λίγη ώρα αργότερα, η εταιρεία Hawk-Eye, που είναι υπεύθυνη για το λογισμικό και τις κάμερες που ελέγχουν το Goal Line Technology, εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας τον λόγο που δεν μέτρησε γκολ, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για το σημαντικό λάθος που έγινε στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η στάση του σώματος του τερματοφύλακα και του αμυντικού, αλλά και το δοκάρι, δεν επέτρεψαν στις επτά κάμερες (όχι αυτές της τηλεόρασης που έδειξαν το γκολ, αλλά αυτές του συστήματος του Goal Line) να έχουν καθαρή λήψη για να φανεί ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι στο Βίλα Παρκ έληξε 0-0.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ