PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Σέφιλντ 0-0: Ζωντανοί οι γηπεδούχοι με λάθος του Goal Line Technology

Άστον Βίλα - Σέφιλντ 0-0: Ζωντανοί οι γηπεδούχοι με λάθος του Goal Line Technology

Η Άστον Βίλα και η Σέφιλντ έμειναν στο 0-0 με το Goal Line Technology να μετατρέπεται σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, αφού δεν μέτρησε καθαρό γκολ των φιλοξενούμενων.

Η επανέναρξη της Premier League ήταν επεισοδιακή. Η αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Σέφιλντ έμεινε στο 0-0 χωρίς να καταγραφεί κάποιο γκολ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που κρατάει ζωντανούς τους Βίλανς αφού έφτασαν στους 26 πόντους και απέχουν ένα βαθμό από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η Σέφιλντ με τον πόντο αυτό είναι στην 6η θέση της Premier League με 44 πόντους και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η στιγμή που σημάδεψε τον αγώνα σημειώθηκε στο 42ο λεπτό. Η Σέφιλντ είχε κερδίσει ένα φάουλ, του οποίου η εκτέλεση κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ των γηπεδούχων Νάιλαντ. Ωστόσο, ο συμπαίκτης του τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Βίλα να περάσει με την μπάλα μέσα στην εστία του. Ωστόσο, το ρολόι του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ δεν χτύπησε ποτέ και το τέρμα δεν καταγράφηκε προς έκπληξη όλων, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Στο δεύτερο μέρος, όπως συνέβη και στο πρώτο ημίχρονο, γκολ δεν κατάφερε να σημειωθεί με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν απειλήσει περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Άστον Βίλα (Σμιθ): Νάιλαντ, Κόνσα, Χάους, Μινγκς, Τάργκετ, Χάριχεϊν, Λουίς, ΜακΤζιν, Γκρίλις, Ντέιβις, Ελ Γκαζί

Σέφιλντ (Γουάιλντερ): Έντερσον, Μπασάμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Στίβενς, Λούντστραμ, Νόργουντ, Μπέργκε, Μπαντλοκ, ΜακΜπέρνι, Σαρπ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ