ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει Λυκογιάννη η Σεντ-Ετιέν

Θέλει Λυκογιάννη η Σεντ-Ετιέν

Ο νέος τεχνικός της Σεντ-Ετιέν, Όσκαρ Γκαρθία, θέλει στους "verts" τον 23χρονο Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ, Μπάμπη Λυκογιάννη, τον οποίον γνωρίζει καλά από την αυστριακή Bundesliga.

Στην Αυστρία κοιτάζει για την ενίσχυση της Σεντ-Ετιέν ο Καταλανός νέος τεχνικός των "verts", Όσκαρ Γκαρθία. Άλλωστε, στην Bundesliga εργάστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν και συγκεκριμένα στον πάγκο της Ζάλτσμπουργκ.

Η αυστριακή αναζήτησή του έχει, ωστόσο, ελληνικό "χρώμα". Η γαλλική ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του butfootballclub.fr, θέλει τον 23χρονο Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ, Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος ανήκει στη Στουρμ Γκρατς. Ο Όσκαρ Γκαρθία γνωρίζει τον Λυκογιάννη από την αυστριακή Bundesliga, στην οποία Ζάλτσμπουργκ και Στουρμ Γκρατς τέθηκαν αντίπαλες.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Μαΐου η αυστριακή ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιο του Έλληνα μπακ (περισσότερο για να τον "δέσει" μπροστά στην εμφάνιση "μνηστήρων"), ο οποίος συμπεριελήφθη στην καλύτερη ενδεκάδα της Bundesliga για την περασμένη σεζόν, και η συνεργασία τους επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Πέρυσι, ο Μπάμπης Λυκογιάννης φόρεσε 36 φορές τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς (34 στην Bundesliga και 2 στο ÖFB-Cup) πετυχαίνοντας τρία πανέμορφα γκολ.

Photo credits: sksturm.at

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ