ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σε συζητήσεις με την πρωτοπόρο του Ισραήλ, Χάποελ Χαντέρα, ο Νίνης

Σε συζητήσεις με την πρωτοπόρο του Ισραήλ, Χάποελ Χαντέρα, ο Νίνης
EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Νίνης έχει πρόταση από την πρωτοπόρο του Ισραήλ, Χάποελ Χαντέρα, και συζητάει για να συνεχίσει την καριέρα του και πάλι στο Ισραήλ.

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του αναζητά ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μακάμπι Τίκβα του Ισραήλ και δεν αποκλείεται ο 28χρονος μέσος να παίξει και τη νέα σεζόν στο Ισραήλ.

Ο Νίνης έχει πρόταση από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Χάποελ Χαντέρα, και τις επόμενες μέρες θα πάρει την οριστική του απόφαση. Άλλωστε στο Ισραήλ δεν κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους στις 14 Σεπτεμβρίου όπως σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Νίνης να βρεθεί τις επόμενες μέρες στο Ισραήλ για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της Χαντέρα πριν πάρει την τελική του απόφαση για να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά.

Άλλωστε αναζητά μια ομάδα που θα μπορέσει να δείξει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και για αυτό θέλει η επόμενη επιλογή του να είναι 100% σωστή.

Η Χαποέλ Χαντέρα έχει ξεκινήσει με δυο στα δυο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ έχοντας νικήσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ με 2-1 και τη Μπείτάρ Ιερουσαλήμ με 1-0. Μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα έως τώρα με δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ