Ο σοβαρός τραυματισμός του Καρέλη σε VIDEO

Ο σοβαρός τραυματισμός του Καρέλη σε VIDEO

Δείτε σε VIDEO την φάση του τραυματισμού του Νίκου Καρέλη στην αναμέτρηση της Γκενκ με την Γάνδη που έχει ως αποτέλεσμα την απουσία του διεθνή επιθετικούς από τους αγωνιστικούς χώρους για οκτώ μήνες.

Ο Νίκος Καρέλης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στην αναμέτρηση της Τρίτης ανάμεσα στην Γκενκ και τη Γάνδη καθώς σε μια ανύποπτη φάση και στην προσπάθεια να περάσει έναν αντίπαλο τραυματίστηκε μόνος του, αφού δεν πάτησε καλά το αριστερό του πόδι.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και η ανακοίνωση της Γκενκ έκανε λόγο για απουσία οκτώ μηνών για τον διεθνή επιθετικό. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Καρέλης έδειξε αρχικά να καταλαβαίνει το μέγεθος της ζημιάς αλλά στη συνέχεια από τη στιγμή που αποχώρησε όρθιος από τον αγωνιστικό χώρο όλοι ήλπιζαν να έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν συνέβη, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν το χειρότερο δυνατό σενάριο και ο Καρέλης ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου την επόμενη εβδομάδα ώστε να γίνει η αποκατάσταση της ζημιάς.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Καρέλη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοντέ: "Σημαντικός ο Καρέλης, κρίμα που θα μείνει τόσο καιρό εκτός"

"Πάγωσαν" με τον σοβαρό τραυματισμό του Καρέλη στη Γκενκ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ

"Πάγωσαν" με τον τραυματισμό του Καρέλη

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24