ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Λαμπρόπουλος απολογήθηκε στους οπαδούς της Ντεπορτίβο για το λάθος του

Ο Λαμπρόπουλος απολογήθηκε στους οπαδούς της Ντεπορτίβο για το λάθος του

O Βασίλης Λαμπρόπουλος, που φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η Ντεπορτίβο από την Πονφεραντίνα, προχώρησε σε μία ξεχωριστή κίνηση, αφού μετά το τέλος του αγώνα πλησίασε τους οπαδούς της ομάδας του και τους ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του. (VIDEO)

Η σεζόν δεν κυλάει ιδανικά για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στη Sedunda Division, αφού ύστερα από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, επτά λιγότερους από τη Λούγκο που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου (14/12) η "Ντέπορ" γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από την Πονφεραντίνα με 2-0 εκτός έδρας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος άρχισε βασικός για 16η φορά μέσα στη σεζόν, αποτελώντας τον στυλοβάτη στην αμυντική γραμμή της "Ντέπορ", αλλά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, καθώς φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 29χρονος διεθνής στόπερ δεν αποποιήθηκε των ευθυνών του. Πλησίασε τους οπαδούς της Ντεπορτίβο και με χαρακτηριστικές κινήσεις τους ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Η δικαίωση ενός αδικημένου
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ