ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαρσέιγ: Ο Βίλας-Μπόας έκλεισε οριστικά την πόρτα στον Μήτρογλου

Μαρσέιγ: Ο Βίλας-Μπόας έκλεισε οριστικά την πόρτα στον Μήτρογλου
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ξεκαθάρισε πως ο Κώστας Μήτρογλου είναι εκτός πλάνων του για τη νέα σεζόν και πως η διοίκηση της Μαρσέιγ αναζητεί ομάδα για να τον παραχωρήσει.

Ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στην Μαρσέιγ μετά από δύο διαδοχικούς δανεισμούς του σε Γαλατάσαραϊ και Αϊντχόφεν, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα αποχαιρετήσει σύντομα το "Βελοντρόμ".

Αυτή είναι τουλάχιστον η διάθεση των ανθρώπων της Μαρσέιγ, με τον 32χρονο φορ να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ολιμπίκ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αλλά τον Βίλας-Μπόας να μην τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Φρόντισε μάλιστα να το ξεκαθαρίσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Μαρσέιγ με την Μπρεστ.

"Ψάχνουμε για έναν επιθετικό και δεν θα είναι αυτός. Έχουμε ήδη συζητήσει με τον Μήτρογλου, δεν τον υπολογίζω. Ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να αποχωρήσει.

Μου είπε ότι ήμουν ο μοναδικός Πορτογάλος με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις. Είναι κρίμα που συμβαίνει αυτό αλλά τουλάχιστον ήταν ευθύς και ειλικρινής μαζί μου.

Του εύχομαι τα καλύτερα και να βρει κάποια ομάδα", είπε μεταξύ άλλων ο Βίλας-Μπόας αναφορικά με το μέλλον του "Μητρογκόλ" στην ομάδα του γαλλικού Νότου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ