ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ξεκίνημα με το δεξί, για Akropolis και Παναγόπουλο

Ξεκίνημα με το δεξί, για Akropolis και Παναγόπουλο
BILDBYRN

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρας της Akropolis που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Sandikens. Βασικός σε όλο το ματς ο Γκέζος δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού ο Σταυροθανασόπουλος, εκτός και ο Γιάντσης.

Με το δεξί ξεκίνησε η φετινή σεζόν στην Γ' Εθνική Σουηδίας για την Akropolis η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Sandvikens με 2-1 και κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο.

Η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο ήταν νικηφόρα αν και λίγο έλειψε το άγχος της πρεμιέρας να στοιχίσει στην "Akropolis" στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον Μάκη Γκέζο στη σύνθεση τους καθώς και τον Ιμεράι Μαλντίν ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 30' με τον Αλεμαγιέχου. Οι παίκτες του Παναγόπουλου συνέχισαν να πιέζουν και έκλεισαν το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ στο 43' με τον Λίντκβιστ.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν και τα κατάφεραν με τον Ιγμπαρούμαχ στο 76' ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα θα μπορούσαν να πάρουν και την ισοπαλία αλλά το πέναλτι που κέρδισαν κατέληξε στο δοκάρι.

Από πλευράς των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της "Akropolis" ο Γκέζος έπαιξε σε όλο την αναμέτρηση ενώ ο Σταυροθανσόπουλος είχε μικροενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση των Σουηδών και έμεινε εκτός όπως επίσης και ο Γιάντσης.

Επίσης σε όλη την αναμέτρηση έπαιξε και ο Ιμεράι Μαλντίν ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και βρίσκεται τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα της Σουηδίας.

Παναγόπουλος: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας"

Ο τεχνικός του συλλόγου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ικανοποιημένος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας του για την εν γένει εικόνα στην διάρκεια του 90λεπτου.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Παίξαμε πολύ καλά, η ομάδα λειτούργησε καλά και πάλεψε ο ένας για τον άλλο. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και πήραμε τρεις σημαντικούς πόντους. Δυστυχώς στην διάρκεια του αγώνα αλλάξαμε τόσο τον Σόντερστρομ και τον Στράντ λόγω τραυματισμών κάτι το οποίο μας ανάγκασε να κάνουμε πολλές αλλαγές στο αμυντικό μας κομμάτι. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας. Τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την UMEA FC".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ