ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έπαιξε στο φιλικό της Ουντινέζε με το Ανόβερο ο Σουρδής

Έπαιξε στο φιλικό της Ουντινέζε με το Ανόβερο ο Σουρδής

Την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Ουντινέζε πραγματοποίησε ο Γιάννης Σουρδής το Σάββατο με τον Έλληνα γκολκίπερ να αγωνίζεται για ένα 45λεπτο. (VIDEO)

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ουντινέζε πραγματοποίησε το Σάββατο ο Γιάννης Σουρδής με τον 17χρονο γκολκίπερ να αγωνίζεται για ένα ημίχρονο στο φιλικό της ιταλικής ομάδας με αντίπαλο το Ανόβερο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ουντινέζε και Ανόβερο είχαν κανονίσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους να δώσουν δυο φιλικά παιχνίδια με λίγες ώρες διαφοράς το ένα από το άλλο ώστε οι δυο προπονητές να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες τους.

Ο Σουρδής αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου φιλικού που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου με την Ουντινέζε να χάνει με 4-1 και τον Έλληνα γκολκίπερ να δέχεται ένα γκολ με πέναλτι έχοντας όμως δυο-τρεις καλές επεμβάσεις.

Στο φιλικό που έγινε λίγες ώρες αργότερα και πάλι η Ουντινέζε γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Ανόβερο.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ο 17χρονος γκολκίπερ τώρα ο οποίος τυπικά ανήκει ακόμα στην Γουότφορντ α λλά εδώ και δέκα μέρες βρίσκεται στην προετοιμασία της Ουντινέζε αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Ιταλούς με την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Όπως έχουμε σημειώσει εδώ και καιρό ο Σουρδής θα αποκτηθεί για να συμπληρώσει την τετράδα των γκολκίπερ της πρώτης ομάδας και να αγωνίζεται στην Primavera.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ