COPA AMERICA

Μέσι: "Παίζουμε για τη ζωή μας και θα είναι τρελό να μην περάσουμε"

Argentina's Lionel Messi stands on the field to warm up before the start of a Copa America Group B soccer match against Paraguay at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, June 19, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi stands on the field to warm up before the start of a Copa America Group B soccer match against Paraguay at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Wednesday, June 19, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε με πέναλτι στο 1-1 με την Παραγουάη, όμως η Αργεντινή πάλι δε νίκησε και θέλει πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στο Κατάρ. Τι δήλωσε ο σούπερ σταρ της "αλμπιτσελέστε".

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κολομβία με 2-0, η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη και πλέον τίθεται εν αμφιβόλω η πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα.

Η "αλμπιτσελέστε" θέλει οπωσδήποτε νίκη με το Κατάρ και το αντιλαμβάνονται άπαντες, διότι αν αποκλειστεί, οι τριγμοί θα είναι τεράστιοι. Ο Λιονέλ Μέσι που σκόραρε από την άσπρη βούλα, αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για την ομάδα του.

"Μας δυσαρεστεί που δεν καταφέραμε πάλι να νικήσουμε. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο και η ομάδα μας είναι πληγωμένη που δεν τα κατάφερε. Γνωρίζουμε καλά πως πρέπει να νικήσουμε το Κατάρ για να προκριθούμε.

Παίζουμε για τη ζωή μας και θα είναι τρελό να μην περάσουμε, όταν ουσιαστικά προκρίνονται τρεις ομάδες από κάθε όμιλο. Είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το επόμενο ματς και θα προκριθούμε. Οφείλουμε όμως να βελτιωθούμε", τόνισε μετά τον αγώνα ο Μέσι.

AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ