COPA AMERICA

Φαλκάο: "Ο Μέσι πληρώνει το τίμημα του καλύτερου παίκτη του κόσμου"

Argentina's Lionel Messi, center, Colombia's Radamel Falcao Garcia, right, and Colombia's Wilmar Barrios fight for the ball during a Copa America Group B soccer match at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Saturday, June 15, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi, center, Colombia's Radamel Falcao Garcia, right, and Colombia's Wilmar Barrios fight for the ball during a Copa America Group B soccer match at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Saturday, June 15, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι μετά το Αργεντινή - Κολομβία και υποστήριξε με χαρακτηριστικές ατάκες ότι η κριτική που δέχεται για τις αποτυχίες της αλμπισελέστε είναι άδικη.

Η εθνική Αργεντινής μπήκε με το αριστερό στο Κόπα Αμέρικα 2019, καθώς γνώρισε την ήττα (0-2) από την Κολομβία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων και του δευτέρου ομίλου (πρώτη αγωνιστική) της διοργάνωσης.

Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της αλμπισελέστε στην "Αρένα Φόντε Νόβα" του Σαλβαντόρ και δεν ξέφυγε από την κριτική. Ο Κολομβιανός επιθετικός, Ραδαμέλ Φαλκάο, ωστόσο, έσπευσε να υπερασπιστεί τον "πούλγκα".

Ο "τίγρε" με χαρακτηριστικές ατάκες υποστήριξε ότι ο 31χρονος Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα πληρώνει το "τίμημα του καλύτερου παίκτη του κόσμου".

"Εάν βάλει ένα γκολ, θα του ζητήσουν δύο. Εάν σκοράρει μ' εκτέλεση φάουλ, θα πουν ότι το τείχος δεν είχε στηθεί καλά. Εάν η Αργεντινή χάσει, θα πουν ότι είναι εξαιτίας του. Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι ο καλύτερος του κόσμου", υποστήριξε ο 33χρονος φορ της Μονακό.

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί 5 φορές σε διαδικασία πέναλτι, τις περισσότερες από κάθε άλλη χώρα! Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr

Photo credits: AP Images

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ