COPA AMERICA

Αργεντινή: Ο Μέσι ζήτησε από Σκαλόνι τριάδα με Αγκουέρο - Λαουτάρο

Argentina's Sergio Aguero, left, talks with teammate Lionel Messi during a practice session of the national soccer team in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, June 18, 2019. Argentina will face Paraguay tomorrow in a Copa America Group B soccer match. (AP Photo/Eugenio Savio)
Argentina's Sergio Aguero, left, talks with teammate Lionel Messi during a practice session of the national soccer team in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, June 18, 2019. Argentina will face Paraguay tomorrow in a Copa America Group B soccer match. (AP Photo/Eugenio Savio) AP

Η εθνική Αργεντινής παίζει κόντρα στην αντίστοιχη του Κατάρ (23/6, 22:00) τα "ρέστα" της για πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα 2019 και ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τον προπονητή του να παίζει με τριάδα στην επίθεση και τους Σέρχιο Αγκουέρο και Λαουτάρο Μαρτίνες δίπλα του.

Μετά την ήττα από την Κολομβία, η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη στο Κόπα Αμέρικα 2019 και θα παίξει κόντρα στο Κατάρ (23/6, 22:00) για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όλο το βάρος έχει πέσει και πάλι πάνω στον Λιονέλ Μέσι. Ο πούλγκα βλέπει ακόμη μία προσπάθεια της αλμπισελέστε να "ναυαγεί" και είχε συνομιλία με τον προπονητή του, Λιονέλ Σκαλόνι, στην προπόνηση της Πέμπτης (20/6).

Το μήνυμα σαφές κι αφορά καθαρά το τακτικό κομμάτι. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα ζήτησε να παίξει η εθνική ομάδα της χώρας του τάνγκο με επιθετική τριάδα. Η προτίμηση ως προς τα πρόσωπα σαφής. Ο "Λέο" θέλει δίπλα του τον Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι και τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ.

H Αργεντινή μπορεί να προκριθεί είτε ως δεύτερη, είτε ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες.

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί 5 φορές σε διαδικασία πέναλτι, τις περισσότερες από κάθε άλλη χώρα! Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr

Photo credits: AP Photo/Eugenio Savio

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ