ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Έπαιξε 90λεπτο ο Μεριά κόντρα στην Σουαζιλάνδη

Tunisia's Yassine Meriah stands on the pitch during a friendly soccer match between Portugal and Tunisia in Braga, Portugal, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Luis Vieira)
Μεριά AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Γιασίν Μεριά συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Τυνησίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σουαζιλάνδη, όπου η ομάδα του επιβλήθηκε με 2-0. (VIDEO)

Ο Γιασίν Μεριά ήταν βασικός με την εθνική Τυνησίας στα παιχνίδια του Μουντιάλ και δεν θα μπορούσε να μην παίξει και στα ματς της προκριματικής φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σουαζιλάνδη.

Η Τυνησία επικράτησε 2-0 με τέρματα των Κενίσι στο 17’ και Σλίτι στο 37’. Ο 25χρονος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και συνέβαλε στο μηδέν στα μετόπισθεν, αν και απέναντι ήταν μια ομάδα σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας από τη δική του.

Ο Μεριά προσπαθεί να κερδίσει σιγά σιγά θέση βασικού στον Ολυμπιακό, θυμίζοντας μάλιστα πως είχε πετύχει το πέμπτο γκολ των Πειραιωτών στο 5-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη Κυριακή (2/9) στο Φάληρο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ