ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλαχοδήμος: "Δύσκολο ματς, είμαι υπερήφανος"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έλληνας γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, χαρακτήρισε ως "δύσκολο" το ματς του ΟΑΚΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι μετά τη νίκη επί της Ένωσης οι "αετοί" βρίσκονται πιο κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Μπορεί να είδε την εστία του να παραβιάζεται δύο φορές, αλλά απέτρεψε την παραβίασή της περισσότερες με πιο ενδεικτική ευκαιρία το τετ-α-τετ με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υποστήριξε ότι με αυτή τη νίκη (2-3), η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας βρίσκεται πιο κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και πρόκρισης, ενώ δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στον πρώην τεχνικό του, Μαρίνο Ουζουνίδη.

"Ήταν δύσκολο ματς, αλλά το τέλος ήταν καλό. Ήταν δύσκολο να παίξουμε με δέκα παίκτες. Παλέψαμε, όμως. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος γιατί νικήσαμε. Τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλαμε να νικήσουμε για να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Με αυτή τη νίκη είμαστε πιο κοντά. Ήταν πολύ ωραίο που ξαναείδα τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τόσο κόσμο που με βοήθησε στο παρελθόν", υποστήριξε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ