ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Μπενφίκα 2-3: Η καθοριστική απόκρουση του Βλαχοδήμου στο τετ α τετ του Κλωναρίδη (VIDEO)

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βλαχοδήμος EUROKINISSI

Η φάση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα (2-3) της ΑΕΚ από τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, ήταν αυτή του 73', με το χαμένο τετ α τετ του Κλωναρίδη και την καταπληκτική επέμβαση του Βλαχοδήμου. Δείτε τη. (VIDEO)

Στο 73' η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει την ανατροπή στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης με γκολ στο 53' και στο 63' είχε ισοφαρίσει για την ομάδα του, η οποία στο τέλος του πρώτου μέρους βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ ( 6' Σεφέροβιτς - 15' Γκριμάλδο).

Στο 73' λοιπόν ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Μπακασέτα, βρέθηκε απέναντι στον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό και γκολκίπερ των "αετών", Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος με τρομερή επέμβαση (με το αριστερό χέρι) κράτησε το 2-2. Ο "Κλώνα" θα μπορούσε να σπάσει τη μπάλα αριστερά στον Γιακουμάκη, αλλά προτίμησε να τελειώσει ο ίδιος τη φάση, έχοντας αποκτήσει ψυχολογία μετά τα δύο του τέρματα.

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, Μπενφίκα EUROKINISSI SPORTS

Δύο λεπτά μετά την ανεπανάληπτη ευκαιρία, ένα λάθος του Γαλανόπουλου στη μεσαία γραμμή έδωσε τη δυνατότητα στον Σεμέδο να φύγει στην κόντρα επίθεση, να σουτάρει έξω από την περιοχή και δεξιά και να στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπάρκα για το τελικό 3-2 της πορτογαλικής ομάδας. Δείτε τη μοιραία φάση του Κλωναρίδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ