CHAMPIONS LEAGUE

Βλαχοδήμος: "Δεν περίμενα μια ελληνική ομάδα σε αυτό το επίπεδο"

Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos clears the ball away during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match against Juventus, Saturday, July 28, 2018, in Harrison, N.J. (AP Photo/Julio Cortez)
Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos clears the ball away during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match against Juventus, Saturday, July 28, 2018, in Harrison, N.J. (AP Photo/Julio Cortez) AP IMAGES AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπενφίκα στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ και στη δυσκολία των δυο αναμετρήσεων.

Ο Οδυσσέας Βλαχόδημος ήταν ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα που εκπροσώπησε τους παίκτες των "αετών" στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε για τη ποιότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως περιμένει δύο δύσκολες αναμετρήσεις, ανάλογες με αυτές κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ.

Ο Βλαχοδήμος σημείωσε:

"Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, ωστόσο, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να δώσουμε το 100% από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πιστεύω ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα είναι το ίδιο δύσκολα όπως αυτά με την Φενέρμπαχτσε και γι΄αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι γι΄αυτήν την πρόκληση".

Όσο για τον ΠΑΟΚ:
"Ειλικρινά δεν περίμενα πως θα παίξω απέναντι σε ελληνική ομάδα σε τέτοιο επίπεδο αλλά σίγουρα είναι καλό για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου που δείχνει πως προχωρά...".

PHOTO CREDITS: AP IMAGES AP Photo/Julio Cortez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ