CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σουλεϊμάνι στο Ντίναμο Ζάγρεμπ-Γιανγκ Μπόις

Young Boys' Moumi Ngamaleu, center, duels for the ball with Dinamo Zagreb's Amer Gojak, right, during the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Dinamo Zagreb and Young Boys in Zagreb, Croatia, Tuesday, Aug. 28, 2018. (AP Photo)
Young Boys' Moumi Ngamaleu, center, duels for the ball with Dinamo Zagreb's Amer Gojak, right, during the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Dinamo Zagreb and Young Boys in Zagreb, Croatia, Tuesday, Aug. 28, 2018. (AP Photo) AP

Στο 55' της αναμέτρησης της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με τη Γιανγκ Μπόις ο Στογιάνοβιτς βρήκε άθελα του με το πόδι του τον Σουλεϊμάνι ο οποίος έπεσε αναίσθητος για μερικά δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο.

Παγωμάρα επικράτησε στην Κροατία στο 55' του αγώνα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με τη Γιανγκ Μπόις όταν στο 55' της αναμέτρησης ο Σουλεϊμάνι έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Στογιάνοβιτς να τον βρίσκει κατά λάθος με τις τάπες στο πρόσωπο.

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων φάνηκε να είναι αναίσθητος για μερικά δευτερόλεπτα με τους παίκτες των δυο ομάδων να κάνουν νόημα στους γιατρούς να μπουν άμεσα για του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Μετά από λίγη ώρα, ο παίκτης της Γιανγκ Μπόις μεταφέρθηκε εκτός του αγωνιστικού χώρου με φορείο και στην θέση του μπήκε ο Ασσαλέ.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/AP Photo

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ