CHAMPIONS LEAGUE

Τρομερό σχόλιο της UEFA για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αμέσως μετά τη λήξη του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, οι διαχειριστές του λογαριασμού του Champions League στο Instagram ανέβασαν μία φωτογραφία απ' την αναμέτρηση και σχολίασαν με χιουμοριστικό τρόπο την προσπάθεια των "ερυθρολεύκων".

Το σπουδαίο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο απ' την UEFA, η οποία, μάλιστα επέλεξε ένα πρωτότυπο τρόπο για να αναφερθεί στην προσπάθεια των "ερυθρολεύκων".

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές του λογαριασμού του Champions League στο Instagram ανέβασαν μία φωτογραφία μετά τη λήξη του αγώνα, στην οποία φαίνεται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης σκυμμένος και κουρασμένος απ' την υπερπροσπάθεια να δίνει το χέρι του στον Λιονέλ Μέσι.

"Όταν δεν μπορείς να πιστέψεις ότι σταμάτησες τον Λιονέλ Μέσι", αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία αποτυπώνει σε απόλυτο βαθμό τη σημαντική επιτυχία της ελληνικής ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ