CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Άγιαξ: Δοκάρι για τον "Αίαντα" με τον Νέρες

Ajax's David Neres, front, duels for the ball with Tottenham's Davinson Sanchez during the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ajax's David Neres, front, duels for the ball with Tottenham's Davinson Sanchez during the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0 έχασε ο Άγιαξ στο 78' καθώς το πλασέ του Νέρες μετά την όμορφη επίθεση του "Αίαντα" σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λορίς. (VIDEO)

Πολύ κοντά στο 2-0 βρέθηκε ο Άγιαξ στο 78' της αναμέτρησης με την Τότεναμ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν πανέμορφα στην επίθεση με τον Μαζραουί να δίνει στον Τάντιτς, εκείνος έστρωσε υποδειγματικά για τον Νέρες και ο Βραζιλιάνος έκανε το πλασέ με το αριστερό, με τη μπάλα να χτυπάει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού της εστίας του Λορίς.

Ο Γάλλος γκολκίπερ της Τότεναμ μάλιστα είχε μείνει άγαλμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σώσει την ομάδα του αν η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ